CLUB

TRANSILVANIA GOLF CLUB este o asociatie nonprofit al carei scop este facilitarea practicarii golfului de catre membrii si simpatizantii sai, a tuturor celor interesati, promovarea golfului ca sport, sprijinirea performantei in golf precum si crearea facilitatilor necesare practicarii acestuia. Popularizarea valorilor si a spiritului golfului este deasemenea un obiectiv permanent pentru noi.

Consideram ca exista un potential nativ pentru acest sport in Romania si in special in Transilvania si catre dezvoltarea acestuia se indreapta toate energiile pe care le putem coagula.

Oricine este binevenit la TRANSILVANIA GOLF CLUB daca respecta regulile golfului si ale clubului, tinuta si conduita.

In viziunea noastra oricine are dreptul sa incerce si sa practice acest sport iar TGC face acest lucru posibil si accesibil atat prin facilitatile pe care le-am creat, preturile practicate, cat si ca abordare. Dar calitatea de membru al clubului este conditionata de aderarea la un set de valori specifice golfului. Numarul banilor nu este relevant si nici nivelul jocului. Din acest punct de vedere Transilvania Golf Club este un club exclusivist.

TRANSILVANIA GOLF CLUB dispune in Sinpaul, jud. Cluj de un teren de golf TGC Front Nine ( 9 holes ), Driving Range, Practice Area ( short game, putting green, sand bunker ), precum si Academy Course ( 6 holes ). Lucrarile la TGC Back Nine ( 9 holes ) sunt planificate sa inceapa in momentul in care numarul jucatorilor pe teren va justifica un asemenea efort. Deasemenea este deschis magazinul de specialitate in colaborare cu GOLFSTORE.ro. Se organizeaza cursuri de pregatire, competitii la toate nivelurile si se intretin si se dezvolta relatii cu cluburi si organizatii similare din tara si din strainatate.

TGC beneficiaza de aprecierea si sprijinul celei mai importante institutii a golfului mondial: The R&A of St. Andrews si aceasta confirma ca viziunea noastra este corecta. Detalii: http://golfcoursemanagement.randa.org/en/Whats-new/2013/08/Romania-and-Scotland-machinery.aspx

Octavian Damian - Presedinte Fondator TGC